Makelaars in Houtigehage

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Houtigehage, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Houtigehage. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Houtigehage helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Houtigehage.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Houtigehage zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Houtigehage zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Houtigehage afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -240.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Houtigehage
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Houtigehage

In Houtigehage is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 235.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -240.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Houtigehage.

Bij de verkoop van een huis in Houtigehage is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 235.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Houtigehage. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Houtigehage weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 450.000.

Het meest voorkomende energielabel in Houtigehage is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Houtigehage. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Houtigehage

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Houtigehage? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Houtigehage. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sinnema Makelaardij & Assurantiën de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Houtigehage, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Houtigehage.

Populaire buurten in Houtigehage

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Houtigehage? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Houtigehage. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Houtigehage

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Houtigehage

In Houtigehage zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Sinnema Makelaardij & Assurantiën verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Houtigehage.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Folgerster Loane 91 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 525.000
Skoallewyk 17 Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland € 475.000
Ds. Visscherwei 18 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Houtigehage

Hoeveel makelaars zijn er actief in Houtigehage?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Houtigehage. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Houtigehage.

Wat kost een makelaar in Houtigehage?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Houtigehage is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Houtigehage van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Houtigehage?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Houtigehage zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Houtigehage?

+

De meest verkopende makelaar van Houtigehage is Sinnema Makelaardij & Assurantiën. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Houtigehage zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Houtigehage?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Houtigehage aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Houtigehage.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!