Makelaars in Opeinde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Opeinde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Opeinde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Opeinde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Opeinde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Opeinde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Opeinde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 100.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Opeinde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Opeinde

In Opeinde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 459.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 100.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Opeinde.

Bij de verkoop van een huis in Opeinde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 459.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Opeinde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Opeinde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 408.000.

Het meest voorkomende energielabel in Opeinde is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Opeinde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Opeinde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Opeinde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Opeinde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuperus Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Opeinde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Opeinde.

Populaire buurten in Opeinde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Opeinde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Opeinde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Opeinde

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Opeinde

In Opeinde zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Kuperus Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Opeinde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Teije Blauwsingel 37 Kuperus Makelaardij € 625.000
Teije Blauwsingel 11 Frieswijk Makelaar NVM € 587.500
Aafke van der Heideloane 18 Kuperus Makelaardij € 525.000
Leyensloane 15 Makelaarskantoor Koopmans € 500.000
Kommisjewei 159 Noorderlicht Makelaars € 449.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Opeinde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Opeinde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Opeinde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Opeinde.

Wat kost een makelaar in Opeinde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Opeinde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Opeinde van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Opeinde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Opeinde zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Opeinde?

+

De meest verkopende makelaar van Opeinde is Kuperus Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Opeinde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Opeinde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Opeinde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Opeinde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!