Makelaars in Burgum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burgum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Burgum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burgum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Burgum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burgum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Burgum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 12.000
 • Aantal transacties 56
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burgum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burgum

In Burgum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 327.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 12.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Burgum.

Bij de verkoop van een huis in Burgum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 327.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burgum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burgum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 322.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burgum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burgum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burgum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burgum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burgum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zantman Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Burgum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burgum.

Populaire buurten in Burgum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burgum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burgum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Burgum

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  55
 • 2. Verspreide huizen Burgum

  Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 515.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Burgum

In Burgum zijn de afgelopen maand 56 woningen verkocht. Makelaar Zantman Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Burgum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tussendijken 13 Zantman Makelaardij € 715.000
Roggegers 15 Makelaardij Jaap Kingma € 579.000
Zomerweg 64 Zantman Makelaardij € 515.000
Tussendijken 33 b Zantman Makelaardij € 495.000
Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 21 Zantman Makelaardij € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burgum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burgum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Burgum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burgum.

Wat kost een makelaar in Burgum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burgum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burgum van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burgum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burgum zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burgum?

+

De meest verkopende makelaar van Burgum is Zantman Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burgum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burgum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burgum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burgum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!