Makelaars in Beetsterzwaag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beetsterzwaag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Beetsterzwaag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beetsterzwaag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beetsterzwaag-Skeakel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beetsterzwaag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beetsterzwaag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 456.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 64.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beetsterzwaag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beetsterzwaag

In Beetsterzwaag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 487.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 64.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Beetsterzwaag.

Bij de verkoop van een huis in Beetsterzwaag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 135 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 487.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beetsterzwaag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beetsterzwaag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 456.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beetsterzwaag is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beetsterzwaag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beetsterzwaag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beetsterzwaag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beetsterzwaag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuperus Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beetsterzwaag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beetsterzwaag.

Populaire buurten in Beetsterzwaag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beetsterzwaag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beetsterzwaag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beetsterzwaag-Skeakel

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 516.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Beetsterzwaag-Hup strjitten

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 568.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Beetsterzwaag-Singels

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Beetsterzwaag-Merkeln

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Beetsterzwaag-Roekebosk

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 446.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Beetsterzwaag

In Beetsterzwaag zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Kuperus Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beetsterzwaag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Helomapark 6 Mijn Buitenplaats Makelaardij € 998.000
Kerkepad West 8 Makelaarskantoor Koopmans € 795.000
Uleflecht 2 FRYSK makelaars € 725.000
Beetsterweg 2 a Makelaardij Friesland | Qualis € 698.000
Eineflecht 14 Makelaarskantoor Koopmans € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beetsterzwaag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beetsterzwaag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Beetsterzwaag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beetsterzwaag.

Wat kost een makelaar in Beetsterzwaag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beetsterzwaag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beetsterzwaag van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beetsterzwaag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beetsterzwaag zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beetsterzwaag?

+

De meest verkopende makelaar van Beetsterzwaag is Kuperus Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beetsterzwaag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beetsterzwaag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beetsterzwaag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beetsterzwaag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!