Makelaars in Bakkeveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bakkeveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Bakkeveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bakkeveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bakkeveen-De Kampen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bakkeveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bakkeveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bakkeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bakkeveen

In Bakkeveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bakkeveen.

Bij de verkoop van een huis in Bakkeveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bakkeveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bakkeveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 390.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bakkeveen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bakkeveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bakkeveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bakkeveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bakkeveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Varwijk & Sibma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bakkeveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bakkeveen.

Populaire buurten in Bakkeveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bakkeveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bakkeveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bakkeveen-De Kampen

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Bakkeveen-Centrum

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Bakkeveen-Buitengebied

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bakkeveen

In Bakkeveen zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Varwijk & Sibma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bakkeveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stoukamp 25 Sinnema Makelaardij & Assurantiën € 595.000
Djippegatspaed 2 Varwijk & Sibma € 585.000
Kleasterkamp 5 Makelaardij Sierd Moll € 495.000
Lange Singel 8 Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland € 485.000
Nije Buorren 24 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 399.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakkeveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bakkeveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Bakkeveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bakkeveen.

Wat kost een makelaar in Bakkeveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bakkeveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bakkeveen van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bakkeveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bakkeveen zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bakkeveen?

+

De meest verkopende makelaar van Bakkeveen is Varwijk & Sibma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bakkeveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bakkeveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bakkeveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bakkeveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!