SUZ Makelaars

SUZ Makelaars is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt SUZ Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. SUZ Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van SUZ Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties SUZ Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over SUZ Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar SUZ Makelaars verkoopt

SUZ Makelaars is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar SUZ Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt SUZ Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 17 € 311.000
Goutum 2 € 332.000
Meppel 2 € 363.000
Kollumerzwaag 2 € 285.000
Giethoorn 1 € 450.000

Type woningen die SUZ Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat SUZ Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat SUZ Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekflat
8%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in SUZ Makelaars

Wat kost SUZ Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van SUZ Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer SUZ Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is SUZ Makelaars actief?

+

SUZ Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Goutum, Meppel, Kollumerzwaag en Giethoorn.

In welk prijssegment is SUZ Makelaars actief?

+

SUZ Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar SUZ Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 335.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan SUZ Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!