Faber Makelaardij

Faber Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Faber Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Faber Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Faber Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Faber Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -25.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Faber Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Faber Makelaardij verkoopt

Faber Makelaardij is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Faber Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Faber Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 44 € 281.000
Franeker 3 € 293.000
Dronryp 2 € 265.000
Bolsward 2 € 450.000
Tzummarum 1 € 165.000

Type woningen die Faber Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Faber Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Faber Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
12%
eindwoning
3%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Faber Makelaardij

Wat kost Faber Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Faber Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Faber Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Faber Makelaardij actief?

+

Faber Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Franeker, Dronryp, Bolsward en Tzummarum.

In welk prijssegment is Faber Makelaardij actief?

+

Faber Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Faber Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 286.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Faber Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!