Makelaars in Makkum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Makkum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Makkum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Makkum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Makkum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Makkum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Makkum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 349.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Makkum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Makkum

In Makkum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 318.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Makkum.

Bij de verkoop van een huis in Makkum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 318.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Makkum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Makkum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 349.000.

Het meest voorkomende energielabel in Makkum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Makkum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Makkum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Makkum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Makkum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hilbert Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Makkum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Makkum.

 • Kingma & Walinga makelaars en taxateurs

  2. Kingma & Walinga makelaars en taxateurs

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  6
 • Makelaardij Jan de Lange | Sneek

  3. Makelaardij Jan de Lange | Sneek

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  5
 • Agricola Makelaardij

  4. Agricola Makelaardij

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 274.000
  Woningen verkocht
  3
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  5. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Makkum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Makkum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Makkum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Makkum

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Verspreide huizen Makkum

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 639.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Makkum

In Makkum zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Hilbert Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Makkum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Greiden 12 Hilbert Makelaardij € 675.000
It Ferset 29 Hilbert Makelaardij € 675.000
Wnsstelling 23 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 638.500
Kerkeburen 25 IJsselmeer Wonen € 565.000
It Ferset 41 Makelaardij Jan de Lange | Sneek € 549.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makkum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Makkum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Makkum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Makkum.

Wat kost een makelaar in Makkum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Makkum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Makkum van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Makkum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Makkum zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Makkum?

+

De meest verkopende makelaar van Makkum is Hilbert Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Makkum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Makkum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Makkum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Makkum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!