Chris Draijer Makelaardij

Chris Draijer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bolsward. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Chris Draijer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Chris Draijer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bolsward en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Chris Draijer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Chris Draijer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 75
Meer informatie over Chris Draijer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Chris Draijer Makelaardij verkoopt

Chris Draijer Makelaardij is het meeste actief in Bolsward. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Chris Draijer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Chris Draijer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bolsward 43 € 311.000
Witmarsum 5 € 320.000
Sneek 4 € 209.000
Makkum 3 € 305.000
Koudum 2 € 323.000

Type woningen die Chris Draijer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Chris Draijer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Chris Draijer Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
vrijstaande woning
24%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
12%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Chris Draijer Makelaardij

Wat kost Chris Draijer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Chris Draijer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Chris Draijer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Chris Draijer Makelaardij actief?

+

Chris Draijer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bolsward, Witmarsum, Sneek, Makkum en Koudum.

In welk prijssegment is Chris Draijer Makelaardij actief?

+

Chris Draijer Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Chris Draijer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bolsward

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bolsward en vergelijkbaar is aan Chris Draijer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!