Boonstra Makelaardij

Boonstra Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bolsward. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boonstra Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boonstra Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bolsward en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boonstra Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boonstra Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 370.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 111.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Boonstra Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boonstra Makelaardij verkoopt

Boonstra Makelaardij is het meeste actief in Bolsward. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boonstra Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boonstra Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bolsward 8 € 402.000
Arum 2 € 460.000
Tzum 2 € 279.000
Heeg 1 € 275.000
Koudum 1 € 525.000

Type woningen die Boonstra Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boonstra Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boonstra Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
60%
tussenwoning
20%
hoekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boonstra Makelaardij

Wat kost Boonstra Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boonstra Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boonstra Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Boonstra Makelaardij actief?

+

Boonstra Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bolsward, Arum, Tzum, Heeg en Koudum.

In welk prijssegment is Boonstra Makelaardij actief?

+

Boonstra Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boonstra Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 370.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bolsward

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bolsward en vergelijkbaar is aan Boonstra Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!