Makelaars in Arum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Arum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Arum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Arum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Arum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Arum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Arum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Arum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Arum

In Arum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 279.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Arum.

Bij de verkoop van een huis in Arum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 279.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Arum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Arum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 372.000.

Het meest voorkomende energielabel in Arum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Arum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Arum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Arum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Arum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boonstra Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Arum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Arum.

Populaire buurten in Arum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Arum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Arum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Arum

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Arum

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Arum

In Arum zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Boonstra Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Arum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenrak 1 Wonen aan water Makelaars € 675.000
Ald Rij 6 Makelaardij Jan de Lange | Sneek € 575.000
Polle 68 Boonstra Makelaardij € 569.500
De Tille 42 Stegenga Makelaars € 474.500
De Tille 36 Makelaardij Friesland | Qualis € 439.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Arum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Arum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Arum.

Wat kost een makelaar in Arum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Arum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Arum van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Arum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Arum zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Arum?

+

De meest verkopende makelaar van Arum is Boonstra Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Arum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Arum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Arum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Arum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!