van Dalen Makelaardij

van Dalen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Sneek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt van Dalen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. van Dalen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sneek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van van Dalen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij van Dalen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties van Dalen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 109
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over van Dalen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar van Dalen Makelaardij verkoopt

van Dalen Makelaardij is het meeste actief in Sneek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar van Dalen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt van Dalen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Franeker 2 € 595.000
Harlingen 2 € 202.000
Sneek 1 € 250.000
Meppel 1 € 350.000
Tjalleberd 1 € 585.000

Type woningen die van Dalen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat van Dalen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat van Dalen Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
tussenwoning
25%
hoekwoning
13%
maisonnette
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in van Dalen Makelaardij

Wat kost van Dalen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van van Dalen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer van Dalen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is van Dalen Makelaardij actief?

+

van Dalen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Franeker, Harlingen, Sneek, Meppel en Tjalleberd.

In welk prijssegment is van Dalen Makelaardij actief?

+

van Dalen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar van Dalen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sneek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sneek en vergelijkbaar is aan van Dalen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!