Makelaars in Burgwerd

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burgwerd, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Burgwerd. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burgwerd helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Burgwerd.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burgwerd zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Burgwerd zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Burgwerd afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 283.000
 • Gemiddelde verkooptijd 61
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burgwerd
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burgwerd

In Burgwerd is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Burgwerd.

Bij de verkoop van een huis in Burgwerd is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 155 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burgwerd. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burgwerd weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 283.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burgwerd is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burgwerd. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burgwerd

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burgwerd? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burgwerd. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boonstra Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Burgwerd, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burgwerd.

Populaire buurten in Burgwerd

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burgwerd? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burgwerd. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Burgwerd

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Burgwerd

In Burgwerd zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Boonstra Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Burgwerd.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Trekpad 36 Villa Friesland € 450.000
Kapelstrjitte 7 Regent Makelaars € 325.000
Schoolstraat 20 Chris Draijer Makelaardij € 295.000
Kerkhof 8 Boonstra Makelaardij € 179.500
De Opfeart 11 Makelaardij Friesland | Qualis € 166.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burgwerd

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burgwerd?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Burgwerd. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burgwerd.

Wat kost een makelaar in Burgwerd?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burgwerd is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burgwerd van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burgwerd?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burgwerd zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burgwerd?

+

De meest verkopende makelaar van Burgwerd is Boonstra Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burgwerd zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burgwerd?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burgwerd aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burgwerd.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!