Makelaars in Bolsward

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bolsward, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Bolsward. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bolsward helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bolsward-Noordoost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bolsward zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bolsward afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 324.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
 • Aantal transacties 87
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bolsward
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bolsward

In Bolsward is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 356.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 29.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bolsward.

Bij de verkoop van een huis in Bolsward is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 356.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bolsward. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bolsward weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 324.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bolsward is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bolsward. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bolsward

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bolsward? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bolsward. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Chris Draijer Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bolsward, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bolsward.

Populaire buurten in Bolsward

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bolsward? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bolsward. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bolsward-Noordoost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Bolsward-Zuidoost

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  24
 • 3. Bolsward binnen De Wallen

  Verkooptijd
  95 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Bolsward-Zuidwest

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  11
 • 5. Bolsward-Noord

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Bolsward

In Bolsward zijn de afgelopen maand 87 woningen verkocht. Makelaar Chris Draijer Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bolsward.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Cnossenlaan 2 Agricola Makelaardij € 895.000
De Markol 1 Boonstra Makelaardij € 719.000
De Skries 13 Chris Draijer Makelaardij € 639.000
De Berchein 21 Huizenlinq Makelaars onroerende zaken € 595.500
Snekerstraat 41 Chris Draijer Makelaardij € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bolsward

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bolsward?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Bolsward. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bolsward.

Wat kost een makelaar in Bolsward?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bolsward is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bolsward van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bolsward?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bolsward zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bolsward?

+

De meest verkopende makelaar van Bolsward is Chris Draijer Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bolsward zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bolsward?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bolsward aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bolsward.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!