Makelaars in Pingjum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Pingjum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Pingjum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Pingjum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Pingjum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Pingjum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Pingjum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 344.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Pingjum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Pingjum

In Pingjum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Pingjum.

Bij de verkoop van een huis in Pingjum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Pingjum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Pingjum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 344.000.

Het meest voorkomende energielabel in Pingjum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Pingjum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Pingjum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Pingjum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Pingjum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Pingjum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Pingjum.

 • Lamberink Makelaars

  2. Lamberink Makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  2
 • SNOEK Makelaars

  3. SNOEK Makelaars

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Hoekstra

  4. Makelaardij Hoekstra

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1
 • Fryslân Homes

  5. Fryslân Homes

  Verkooptijd
  313 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Pingjum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Pingjum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Pingjum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Pingjum

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 301.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Pingjum

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Pingjum

In Pingjum zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Pingjum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Riegeweg 1 Van Lelyveld Makelaardij € 695.000
Molenlaan 48 G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen € 550.000
Grote Buren 19 G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen € 450.000
Burenlaan 54 Lamberink Makelaars € 375.000
Strandweg 3 Makelaardij Hoekstra € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pingjum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Pingjum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Pingjum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Pingjum.

Wat kost een makelaar in Pingjum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Pingjum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Pingjum van € 3.400 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Pingjum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Pingjum zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Pingjum?

+

De meest verkopende makelaar van Pingjum is G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Pingjum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Pingjum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Pingjum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Pingjum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!