Stegenga Makelaars

Stegenga Makelaars is een makelaar gevestigd in Harlingen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stegenga Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Stegenga Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harlingen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stegenga Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Stegenga Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 295.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Stegenga Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Stegenga Makelaars verkoopt

Stegenga Makelaars is het meeste actief in Harlingen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stegenga Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stegenga Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harlingen 22 € 299.000
Midlum 2 € 243.000
Arum 2 € 412.000
Veldhoven 1 € 409.000
Made 1 € 475.000

Type woningen die Stegenga Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stegenga Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stegenga Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
30%
2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
19%
hoekwoning
14%
benedenwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stegenga Makelaars

Wat kost Stegenga Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stegenga Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stegenga Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Stegenga Makelaars actief?

+

Stegenga Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Harlingen, Midlum, Arum, Veldhoven en Made.

In welk prijssegment is Stegenga Makelaars actief?

+

Stegenga Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stegenga Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 295.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harlingen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harlingen en vergelijkbaar is aan Stegenga Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!