Makelaars in Pietersbierum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Pietersbierum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Pietersbierum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Pietersbierum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Pietersbierum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Pietersbierum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Pietersbierum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Pietersbierum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 269.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Pietersbierum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Pietersbierum

In Pietersbierum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Pietersbierum.

Bij de verkoop van een huis in Pietersbierum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Pietersbierum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Pietersbierum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 269.000.

Het meest voorkomende energielabel in Pietersbierum is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Pietersbierum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Pietersbierum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Pietersbierum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Pietersbierum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Stegenga Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Pietersbierum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Pietersbierum.

Populaire buurten in Pietersbierum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Pietersbierum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Pietersbierum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Pietersbierum

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Pietersbierum

In Pietersbierum zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Stegenga Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Pietersbierum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hearewei 4 Stegenga Makelaars € 439.500
Hoarnestreek 10 Van der Wal makelaars € 340.000
Breed Plak 14 G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen € 150.000
Tsjerkhôfspaed 2 Stegenga Makelaars € 145.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pietersbierum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Pietersbierum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Pietersbierum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Pietersbierum.

Wat kost een makelaar in Pietersbierum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Pietersbierum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Pietersbierum van € 2.700 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Pietersbierum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Pietersbierum zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Pietersbierum?

+

De meest verkopende makelaar van Pietersbierum is Stegenga Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Pietersbierum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Pietersbierum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Pietersbierum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Pietersbierum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!