DES Makelaars

DES Makelaars is een makelaar gevestigd in Dronryp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt DES Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DES Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dronryp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DES Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij DES Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties DES Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over DES Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DES Makelaars verkoopt

DES Makelaars is het meeste actief in Dronryp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DES Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DES Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dronryp 2 € 352.000
Harlingen 1 € 259.000
Drachten 1 € 285.000
Emmer-Compascuum 1 € 235.000
Leeuwarden 1 € 189.000

Type woningen die DES Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DES Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DES Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
22%
galerijflat
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
11%
geschakelde woning
11%
hoekwoning
11%
portiekflat
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DES Makelaars

Wat kost DES Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DES Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DES Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is DES Makelaars actief?

+

DES Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dronryp, Harlingen, Drachten, Emmer-Compascuum en Leeuwarden.

In welk prijssegment is DES Makelaars actief?

+

DES Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DES Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dronryp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dronryp en vergelijkbaar is aan DES Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!