G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen

G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 244.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen verkoopt

G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Franeker 11 € 253.000
Leeuwarden 7 € 212.000
Harlingen 2 € 185.000
Pingjum 2 € 288.000
Stiens 1 € 189.000

Type woningen die G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
19%
eindwoning
9%
geschakelde woning
6%
halfvrijstaande woning
2%
hoekwoning
2%
portiekflat
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen

Wat kost G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen actief?

+

G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Franeker, Leeuwarden, Harlingen, Pingjum en Stiens.

In welk prijssegment is G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen actief?

+

G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 244.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!