Makelaars in Menaam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Menaam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Menaam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Menaam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Menaam Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Menaam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Menaam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 284.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -23.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Menaam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Menaam

In Menaam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 293.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -23.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Menaam.

Bij de verkoop van een huis in Menaam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 293.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Menaam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Menaam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 284.000.

Het meest voorkomende energielabel in Menaam is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Menaam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Menaam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Menaam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Menaam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat FRYSK makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Menaam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Menaam.

Populaire buurten in Menaam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Menaam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Menaam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Menaam Oost

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 274.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Menaam West

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Menaam

In Menaam zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar FRYSK makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Menaam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Berltsumerdyk 64 Miedema Makelaars € 389.000
Orxmasingel 144 Duinstra Melis Makelaars € 347.500
Orxmasingel 134 Van Lelyveld Makelaardij € 329.000
Graldasingel 22 FRYSK makelaars € 315.000
Achterbosk 12 FRYSK makelaars € 309.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Menaam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Menaam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Menaam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Menaam.

Wat kost een makelaar in Menaam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Menaam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Menaam van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Menaam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Menaam zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Menaam?

+

De meest verkopende makelaar van Menaam is FRYSK makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Menaam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Menaam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Menaam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Menaam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!