ABO Makelaars Peter de Vries

ABO Makelaars Peter de Vries is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ABO Makelaars Peter de Vries hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ABO Makelaars Peter de Vries is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ABO Makelaars Peter de Vries. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ABO Makelaars Peter de Vries in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 251.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over ABO Makelaars Peter de Vries
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar ABO Makelaars Peter de Vries verkoopt

ABO Makelaars Peter de Vries is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ABO Makelaars Peter de Vries woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ABO Makelaars Peter de Vries ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 26 € 257.000
Dokkum 1 € 190.000
Drachten 1 € 165.000

Type woningen die ABO Makelaars Peter de Vries verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ABO Makelaars Peter de Vries diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ABO Makelaars Peter de Vries het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
hoekwoning
21%
2 onder 1 kapwoning
14%
portiekwoning
14%
galerijflat
7%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ABO Makelaars Peter de Vries

Wat kost ABO Makelaars Peter de Vries bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ABO Makelaars Peter de Vries voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ABO Makelaars Peter de Vries je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is ABO Makelaars Peter de Vries actief?

+

ABO Makelaars Peter de Vries heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Dokkum en Drachten.

In welk prijssegment is ABO Makelaars Peter de Vries actief?

+

ABO Makelaars Peter de Vries is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ABO Makelaars Peter de Vries actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 251.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan ABO Makelaars Peter de Vries. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!