BOSMA DE WITTE MAKELAARS

BOSMA DE WITTE MAKELAARS is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BOSMA DE WITTE MAKELAARS hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BOSMA DE WITTE MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BOSMA DE WITTE MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BOSMA DE WITTE MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 323.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over BOSMA DE WITTE MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BOSMA DE WITTE MAKELAARS verkoopt

BOSMA DE WITTE MAKELAARS is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BOSMA DE WITTE MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BOSMA DE WITTE MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 23 € 319.000
Oudega 3 € 344.000
Britsum 1 € 219.000
Scharnegoutum 1 € 419.000
Sneek 1 € 375.000

Type woningen die BOSMA DE WITTE MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BOSMA DE WITTE MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BOSMA DE WITTE MAKELAARS het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
9%
eindwoning
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BOSMA DE WITTE MAKELAARS

Wat kost BOSMA DE WITTE MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BOSMA DE WITTE MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BOSMA DE WITTE MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is BOSMA DE WITTE MAKELAARS actief?

+

BOSMA DE WITTE MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Oudega, Britsum, Scharnegoutum en Sneek.

In welk prijssegment is BOSMA DE WITTE MAKELAARS actief?

+

BOSMA DE WITTE MAKELAARS is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BOSMA DE WITTE MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 323.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan BOSMA DE WITTE MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!