Makelaars in Oudega

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudega, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Oudega. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudega helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudega.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudega zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oudega afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudega
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudega

In Oudega is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 313.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudega.

Bij de verkoop van een huis in Oudega is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 313.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudega. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudega weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 342.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudega is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudega. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudega

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudega? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudega. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BOSMA DE WITTE MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudega, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudega.

 • Makelaardij Jan de Lange | Sneek

  2. Makelaardij Jan de Lange | Sneek

  Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  2
 • Douwsma Makelaardij V.o.f.

  3. Douwsma Makelaardij V.o.f.

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 205.000
  Woningen verkocht
  2
 • Kuperus Makelaardij

  4. Kuperus Makelaardij

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1
 • FRYSK makelaars

  5. FRYSK makelaars

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oudega

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudega? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudega. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudega

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Oudega

In Oudega zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar BOSMA DE WITTE MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudega.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dykfinne 4 BOSMA DE WITTE MAKELAARS € 695.000
Jan Piebengastrjitte 5 Makelaardij Sneek € 439.000
Reafinne 1 D Annet de Jong Makelaardij Sneek € 400.000
Langdeel 18 BOSMA DE WITTE MAKELAARS € 399.000
Roundeel 5 FRYSK makelaars € 389.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudega

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudega?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Oudega. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudega.

Wat kost een makelaar in Oudega?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudega is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudega van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudega?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudega zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudega?

+

De meest verkopende makelaar van Oudega is BOSMA DE WITTE MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudega zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudega?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudega aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudega.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!