Makelaars in Oudega

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudega, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Oudega. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudega helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudega.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudega zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oudega afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudega
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudega

In Oudega is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 329.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 24.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudega.

Bij de verkoop van een huis in Oudega is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 329.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudega. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudega weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 328.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudega is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudega. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudega

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudega? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudega. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Jan de Lange | Sneek de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudega, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudega.

Populaire buurten in Oudega

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudega? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudega. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudega

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Oudega

In Oudega zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Jan de Lange | Sneek verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudega.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ige Galamawei 53 Op de Hoek Makelaardij € 495.000
Gealânswei 1 Frieswijk Makelaar NVM € 485.000
Jan Piebengastrjitte 4 Makelaardij Friesland | Qualis € 475.000
Ige Galamawei 37 Haskestaete Makelaardij € 435.000
Skoallereed 8 BOSMA DE WITTE MAKELAARS € 405.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudega

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudega?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Oudega. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudega.

Wat kost een makelaar in Oudega?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudega is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudega van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudega?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudega zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudega?

+

De meest verkopende makelaar van Oudega is Makelaardij Jan de Lange | Sneek. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudega zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudega?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudega aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudega.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!