De Waard Makelaars en Taxateurs

De Waard Makelaars en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Franeker. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Waard Makelaars en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Waard Makelaars en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Franeker en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Waard Makelaars en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Waard Makelaars en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 306.000
  • Gemiddelde verkooptijd 108
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -54.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over De Waard Makelaars en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Waard Makelaars en Taxateurs verkoopt

De Waard Makelaars en Taxateurs is het meeste actief in Franeker. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Waard Makelaars en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Waard Makelaars en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Franeker 8 € 292.000
Leeuwarden 3 € 217.000
Tzum 2 € 327.000
Tzummarum 2 € 305.000
Minnertsga 2 € 377.000

Type woningen die De Waard Makelaars en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Waard Makelaars en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Waard Makelaars en Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
45%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
23%
halfvrijstaande woning
5%
tussenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Waard Makelaars en Taxateurs

Wat kost De Waard Makelaars en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Waard Makelaars en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Waard Makelaars en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is De Waard Makelaars en Taxateurs actief?

+

De Waard Makelaars en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Franeker, Leeuwarden, Tzum, Tzummarum en Minnertsga.

In welk prijssegment is De Waard Makelaars en Taxateurs actief?

+

De Waard Makelaars en Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Waard Makelaars en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 306.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Franeker

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Franeker en vergelijkbaar is aan De Waard Makelaars en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!