Makelaars in Bitgummole

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bitgummole, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Bitgummole. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bitgummole helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bitgummole.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bitgummole zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bitgummole zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bitgummole afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 312.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bitgummole
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bitgummole

In Bitgummole is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -15.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Bitgummole.

Bij de verkoop van een huis in Bitgummole is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bitgummole. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bitgummole weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 312.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bitgummole is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bitgummole. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bitgummole

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bitgummole? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bitgummole. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Vos Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Bitgummole, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bitgummole.

 • Makelaardij Friesland | Qualis

  2. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1
 • Faber Wonen

  3. Faber Wonen

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bitgummole

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bitgummole? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bitgummole. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bitgummole

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Bitgummole

In Bitgummole zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar De Vos Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Bitgummole.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Langestraat 84 Makelaardij Friesland | Qualis € 425.000
Klaas van der Meijstrjitte 24 Faber Wonen € 285.000
Terhornestrjitte 34 De Vos Makelaardij € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bitgummole

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bitgummole?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Bitgummole. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bitgummole.

Wat kost een makelaar in Bitgummole?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bitgummole is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bitgummole van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bitgummole?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bitgummole zijn € 1.600 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bitgummole?

+

De meest verkopende makelaar van Bitgummole is De Vos Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bitgummole zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bitgummole?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bitgummole aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bitgummole.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!