De Franeker Makelaardij

De Franeker Makelaardij is een makelaar gevestigd in Franeker. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Franeker Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Franeker Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Franeker en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Franeker Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Franeker Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 288.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 96.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over De Franeker Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Franeker Makelaardij verkoopt

De Franeker Makelaardij is het meeste actief in Franeker. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Franeker Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Franeker Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Franeker 24 € 293.000
Tzummarum 3 € 285.000
St.-Annaparochie 1 € 279.000
Nij Altoenae 1 € 230.000
Sexbierum 1 € 187.000

Type woningen die De Franeker Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Franeker Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Franeker Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
34%
vrijstaande woning
22%
tussenwoning
19%
hoekwoning
13%
halfvrijstaande woning
9%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Franeker Makelaardij

Wat kost De Franeker Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Franeker Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Franeker Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.200.

Waar is De Franeker Makelaardij actief?

+

De Franeker Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Franeker, Tzummarum, St.-Annaparochie, Nij Altoenae en Sexbierum.

In welk prijssegment is De Franeker Makelaardij actief?

+

De Franeker Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Franeker Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 288.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Franeker

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Franeker en vergelijkbaar is aan De Franeker Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!