Makelaardij De Huizenbemiddelaar

Makelaardij De Huizenbemiddelaar is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaardij De Huizenbemiddelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaardij De Huizenbemiddelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaardij De Huizenbemiddelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Makelaardij De Huizenbemiddelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Makelaardij De Huizenbemiddelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 196.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -261.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Makelaardij De Huizenbemiddelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Makelaardij De Huizenbemiddelaar verkoopt

Makelaardij De Huizenbemiddelaar is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaardij De Huizenbemiddelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaardij De Huizenbemiddelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 3 € 148.000
Burgum 1 € 339.000

Type woningen die Makelaardij De Huizenbemiddelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaardij De Huizenbemiddelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaardij De Huizenbemiddelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
galerijflat
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaardij De Huizenbemiddelaar

Wat kost Makelaardij De Huizenbemiddelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaardij De Huizenbemiddelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaardij De Huizenbemiddelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.500.

Waar is Makelaardij De Huizenbemiddelaar actief?

+

Makelaardij De Huizenbemiddelaar heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen en Burgum.

In welk prijssegment is Makelaardij De Huizenbemiddelaar actief?

+

Makelaardij De Huizenbemiddelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaardij De Huizenbemiddelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 196.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Makelaardij De Huizenbemiddelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!