Makelaars in IJlst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in IJlst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in IJlst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in IJlst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Rat-Cloosterkamp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in IJlst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in IJlst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 316.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in IJlst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt IJlst

In IJlst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 659.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 316.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in IJlst.

Bij de verkoop van een huis in IJlst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 659.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in IJlst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit IJlst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 351.000.

Het meest voorkomende energielabel in IJlst is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in IJlst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in IJlst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in IJlst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in IJlst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuperus Heeringa Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van IJlst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio IJlst.

Populaire buurten in IJlst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in IJlst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van IJlst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Rat-Cloosterkamp

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Nijezijl-Roodhem

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Oud IJlst

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in IJlst

In IJlst zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Kuperus Heeringa Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in IJlst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lantingawerf 15 Makelaardij Sneek € 649.000
Zevenpelsen 20 Makelaardij Friesland | Qualis € 499.500
De Smak 26 Makelaardij Sneek € 498.000
De Pream 16 Kuperus Heeringa Makelaardij € 485.000
Stadslaan 50 Makelaardij Hoekstra € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in IJlst

Hoeveel makelaars zijn er actief in IJlst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in IJlst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in IJlst.

Wat kost een makelaar in IJlst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in IJlst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in IJlst van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in IJlst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in IJlst zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van IJlst?

+

De meest verkopende makelaar van IJlst is Kuperus Heeringa Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In IJlst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in IJlst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in IJlst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in IJlst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!