Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Scheenstra Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Scheenstra Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Scheenstra Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Scheenstra Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Scheenstra Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Scheenstra Makelaars verkoopt

Scheenstra Makelaars is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Scheenstra Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Scheenstra Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 24 € 310.000
Velserbroek 1 € 499.000
Harlingen 1 € 390.000
Franeker 1 € 220.000

Type woningen die Scheenstra Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Scheenstra Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Scheenstra Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
2 onder 1 kapwoning
22%
eindwoning
13%
portiekflat
13%
vrijstaande woning
13%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Scheenstra Makelaars

Wat kost Scheenstra Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Scheenstra Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Scheenstra Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Scheenstra Makelaars actief?

+

Scheenstra Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Velserbroek, Harlingen en Franeker.

In welk prijssegment is Scheenstra Makelaars actief?

+

Scheenstra Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Scheenstra Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 317.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Scheenstra Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!