Makelaars in Grou

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Grou, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Grou. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Grou helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Grou.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Grou zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Grou afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Grou
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Grou

In Grou is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 360.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 17.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Grou.

Bij de verkoop van een huis in Grou is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 360.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Grou. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Grou weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 346.000.

Het meest voorkomende energielabel in Grou is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Grou. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Grou

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Grou? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Grou. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Mid-Fryslân de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Grou, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Grou.

 • Hooghiemster Makelaars

  2. Hooghiemster Makelaars

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  10
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  3. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  3
 • Makelaardij Hoekstra

  4. Makelaardij Hoekstra

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  2
 • Kuperus Heeringa Makelaardij

  5. Kuperus Heeringa Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Grou

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Grou? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Grou. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Grou

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  35

Top 5 woningen verkocht in Grou

In Grou zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Mid-Fryslân verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Grou.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Waring 11 Makelaardij Hoekstra € 850.000
Parkstraat 28 Makelaardij Friesland | Qualis € 795.000
De Waring 4 Makelaardij Mid-Fryslân € 625.000
De Kpe 2 Makelaardij Mid-Fryslân € 465.000
Tjallinga 21 Makelaardij Mid-Fryslân € 459.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grou

Hoeveel makelaars zijn er actief in Grou?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Grou. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Grou.

Wat kost een makelaar in Grou?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Grou is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Grou van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Grou?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Grou zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Grou?

+

De meest verkopende makelaar van Grou is Makelaardij Mid-Fryslân. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Grou zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Grou?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Grou aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Grou.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!