Douwsma Makelaardij V.o.f.

Douwsma Makelaardij V.o.f. is een makelaar gevestigd in Sneek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Douwsma Makelaardij V.o.f. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Douwsma Makelaardij V.o.f. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sneek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Douwsma Makelaardij V.o.f.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Douwsma Makelaardij V.o.f. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 252.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Douwsma Makelaardij V.o.f.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Douwsma Makelaardij V.o.f. verkoopt

Douwsma Makelaardij V.o.f. is het meeste actief in Sneek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Douwsma Makelaardij V.o.f. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Douwsma Makelaardij V.o.f. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sneek 6 € 388.000
Easterwierrum 2 € 308.000
Langweer 2 € 543.000
Oppenhuizen 1 € 595.000
Heeg 1 € 460.000

Type woningen die Douwsma Makelaardij V.o.f. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Douwsma Makelaardij V.o.f. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Douwsma Makelaardij V.o.f. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
44%
hoekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
19%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Douwsma Makelaardij V.o.f.

Wat kost Douwsma Makelaardij V.o.f. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Douwsma Makelaardij V.o.f. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Douwsma Makelaardij V.o.f. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Douwsma Makelaardij V.o.f. actief?

+

Douwsma Makelaardij V.o.f. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sneek, Easterwierrum, Langweer, Oppenhuizen en Heeg.

In welk prijssegment is Douwsma Makelaardij V.o.f. actief?

+

Douwsma Makelaardij V.o.f. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Douwsma Makelaardij V.o.f. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sneek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sneek en vergelijkbaar is aan Douwsma Makelaardij V.o.f.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!