Makelaars in Oppenhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oppenhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Oppenhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oppenhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oppenhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oppenhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oppenhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oppenhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -282.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oppenhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oppenhuizen

In Oppenhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 313.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -282.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oppenhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Oppenhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 98 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 313.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oppenhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oppenhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 424.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oppenhuizen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oppenhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oppenhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oppenhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oppenhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Struiksma Makelaars Sneek de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oppenhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oppenhuizen.

Populaire buurten in Oppenhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oppenhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oppenhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oppenhuizen

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Oppenhuizen

In Oppenhuizen zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Struiksma Makelaars Sneek verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oppenhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noardein 65 Bint Makelaardij | voor wonen, werken en agrarisch € 660.000
Noardein 70 Douwsma Makelaardij V.o.f. € 595.000
Kappenburch 40 Struiksma Makelaars Sneek € 389.000
Kappenburch 38 Atsma makelaardij en taxatie € 359.000
P.Walmastrjitte 1 Struiksma Makelaars Sneek € 315.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oppenhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oppenhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Oppenhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oppenhuizen.

Wat kost een makelaar in Oppenhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oppenhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oppenhuizen van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oppenhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oppenhuizen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oppenhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Oppenhuizen is Struiksma Makelaars Sneek. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oppenhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oppenhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oppenhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oppenhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!