Annet de Jong Makelaardij Sneek

Annet de Jong Makelaardij Sneek is een makelaar gevestigd in Sneek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Annet de Jong Makelaardij Sneek hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Annet de Jong Makelaardij Sneek is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sneek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Annet de Jong Makelaardij Sneek. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Annet de Jong Makelaardij Sneek in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 82.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Annet de Jong Makelaardij Sneek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Annet de Jong Makelaardij Sneek verkoopt

Annet de Jong Makelaardij Sneek is het meeste actief in Sneek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Annet de Jong Makelaardij Sneek woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Annet de Jong Makelaardij Sneek ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sneek 26 € 326.000
Hommerts 2 € 396.000
Franeker 2 € 350.000
Scharnegoutum 2 € 362.000
Oppenhuizen 1 € 225.000

Type woningen die Annet de Jong Makelaardij Sneek verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Annet de Jong Makelaardij Sneek diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Annet de Jong Makelaardij Sneek het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
hoekwoning
25%
vrijstaande woning
19%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Annet de Jong Makelaardij Sneek

Wat kost Annet de Jong Makelaardij Sneek bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Annet de Jong Makelaardij Sneek voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Annet de Jong Makelaardij Sneek je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Annet de Jong Makelaardij Sneek actief?

+

Annet de Jong Makelaardij Sneek heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sneek, Hommerts, Franeker, Scharnegoutum en Oppenhuizen.

In welk prijssegment is Annet de Jong Makelaardij Sneek actief?

+

Annet de Jong Makelaardij Sneek is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Annet de Jong Makelaardij Sneek actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 339.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sneek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sneek en vergelijkbaar is aan Annet de Jong Makelaardij Sneek. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!