Makelaars in Hommerts

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hommerts, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hommerts. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hommerts helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hommerts.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hommerts zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hommerts zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hommerts afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 802.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hommerts
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hommerts

In Hommerts is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 802.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hommerts.

Bij de verkoop van een huis in Hommerts is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 10200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hommerts. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hommerts weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 320.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hommerts is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hommerts. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hommerts

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hommerts? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hommerts. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Annet de Jong Makelaardij Sneek de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hommerts, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hommerts.

Populaire buurten in Hommerts

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hommerts? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hommerts. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hommerts

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Hommerts

In Hommerts zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Annet de Jong Makelaardij Sneek verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Hommerts.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jeltewei 110 Annet de Jong Makelaardij Sneek € 497.500
De Hoep 61 Makelaardij Jan de Lange | Sneek € 337.500
Jeltewei 128 Annet de Jong Makelaardij Sneek € 295.000
Jeltewei 158 Makelaardij Sneek € 149.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hommerts

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hommerts?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hommerts. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hommerts.

Wat kost een makelaar in Hommerts?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hommerts is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hommerts van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hommerts?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hommerts zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hommerts?

+

De meest verkopende makelaar van Hommerts is Annet de Jong Makelaardij Sneek. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hommerts zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hommerts?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hommerts aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hommerts.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!