Makelaars in Ureterp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ureterp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Ureterp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ureterp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ureterp-Buorfinne.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ureterp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ureterp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 207.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ureterp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ureterp

In Ureterp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 381.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 207.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ureterp.

Bij de verkoop van een huis in Ureterp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 381.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ureterp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ureterp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 342.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ureterp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ureterp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ureterp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ureterp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ureterp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Varwijk & Sibma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ureterp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ureterp.

Populaire buurten in Ureterp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ureterp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ureterp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ureterp-Buorfinne

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Ureterp-Centrum

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Ureterp-Buitengebied

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Ureterp-Fûgelliet

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. Ureterp-De Ekers

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Ureterp

In Ureterp zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Varwijk & Sibma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ureterp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Selmien West 20 Makelaarswerk Drachten, Garantiemakelaar Friesland € 750.000
Verbindingsweg 20 Varwijk & Sibma € 560.000
Weibuorren 89 Varwijk & Sibma € 535.000
Wylp 22 Varwijk & Sibma € 495.000
Hege Kamp 3 RMW Makelaars € 445.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ureterp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ureterp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Ureterp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ureterp.

Wat kost een makelaar in Ureterp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ureterp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ureterp van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ureterp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ureterp zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ureterp?

+

De meest verkopende makelaar van Ureterp is Varwijk & Sibma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ureterp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ureterp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ureterp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ureterp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!