Makelaars in Lemmer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lemmer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Lemmer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lemmer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lemmer-Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lemmer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lemmer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
 • Aantal transacties 107
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lemmer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lemmer

In Lemmer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 387.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 11.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lemmer.

Bij de verkoop van een huis in Lemmer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 387.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lemmer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lemmer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 402.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lemmer is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lemmer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lemmer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lemmer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lemmer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kingma & Walinga makelaars en taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lemmer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lemmer.

Populaire buurten in Lemmer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lemmer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lemmer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lemmer-Noord

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  37
 • 2. Lemmer-Frieslandpark

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 484.000
  Woningen verkocht
  36
 • 3. Lemmer-Lemstervaart

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 261.000
  Woningen verkocht
  14
 • 4. Lemmer-West

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 254.000
  Woningen verkocht
  9
 • 5. Lemmer-Rienplan

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 257.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Lemmer

In Lemmer zijn de afgelopen maand 107 woningen verkocht. Makelaar Kingma & Walinga makelaars en taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lemmer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tjeukemeerstraat 16 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 1.125.000
Tjeukemeerstraat 71 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 995.000
Buitenbaardt 13 Dijkman Makelaardij € 849.000
Koevordermeerstraat 3 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 847.500
Koevordermeerstraat 1 Huizenlinq Makelaars onroerende zaken € 810.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lemmer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lemmer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Lemmer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lemmer.

Wat kost een makelaar in Lemmer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lemmer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lemmer van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lemmer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lemmer zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lemmer?

+

De meest verkopende makelaar van Lemmer is Kingma & Walinga makelaars en taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lemmer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lemmer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lemmer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lemmer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!