Dijkman Makelaardij

Dijkman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lemmer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dijkman Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dijkman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lemmer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijkman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijkman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 365.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -63.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over Dijkman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dijkman Makelaardij verkoopt

Dijkman Makelaardij is het meeste actief in Lemmer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijkman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijkman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lemmer 42 € 377.000
Bantega 1 € 245.000
Emmeloord 1 € 599.000
Creil 1 € 269.000
Echten 1 € 150.000

Type woningen die Dijkman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijkman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijkman Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
22%
hoekwoning
16%
halfvrijstaande woning
6%
benedenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijkman Makelaardij

Wat kost Dijkman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijkman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijkman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Dijkman Makelaardij actief?

+

Dijkman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lemmer, Bantega, Emmeloord, Creil en Echten.

In welk prijssegment is Dijkman Makelaardij actief?

+

Dijkman Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijkman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 365.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lemmer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lemmer en vergelijkbaar is aan Dijkman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!