Makelaars in Alde Leie

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Alde Leie, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Alde Leie. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Alde Leie helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Alde Leie.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Alde Leie zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Alde Leie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Alde Leie afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Alde Leie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Alde Leie

In Alde Leie is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Alde Leie.

Bij de verkoop van een huis in Alde Leie is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Alde Leie. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Alde Leie weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Alde Leie is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Alde Leie. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Alde Leie

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Alde Leie? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Alde Leie. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hooghiemster Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Alde Leie, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Alde Leie.

Populaire buurten in Alde Leie

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Alde Leie? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Alde Leie. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Alde Leie

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Alde Leie

In Alde Leie zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Hooghiemster Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Alde Leie.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Streek 8 Hooghiemster Makelaars € 349.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alde Leie

Hoeveel makelaars zijn er actief in Alde Leie?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Alde Leie. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Alde Leie.

Wat kost een makelaar in Alde Leie?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Alde Leie is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Alde Leie van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Alde Leie?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Alde Leie zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Alde Leie?

+

De meest verkopende makelaar van Alde Leie is Hooghiemster Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Alde Leie zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Alde Leie?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Alde Leie aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Alde Leie.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!