Makelaars in Harich

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Harich, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Harich. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Harich helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Harich.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Harich zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Harich zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Harich afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 641.000
 • Gemiddelde verkooptijd 79
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Harich
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Harich

In Harich is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 417.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Harich.

Bij de verkoop van een huis in Harich is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 417.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Harich. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Harich weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 641.000.

Het meest voorkomende energielabel in Harich is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Harich. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Harich

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Harich? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Harich. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Huisman Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Harich, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Harich.

Populaire buurten in Harich

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Harich? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Harich. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Harich

  Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 641.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Harich

In Harich zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Huisman Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Harich.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stinsenwei 22 Huisman Makelaars € 895.000
Stinsenwei 8 Makelaardij Sneek € 845.000
Harichsterdyk 28 Makelaardij Friesland | Qualis € 749.500
Keamerlnswei 12 Haskestaete Makelaardij € 549.000
Van der Feltzstraat 15 Huisman Makelaars € 465.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Harich

Hoeveel makelaars zijn er actief in Harich?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Harich. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Harich.

Wat kost een makelaar in Harich?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Harich is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Harich van € 6.400 tot € 7.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Harich?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Harich zijn € 3.200 a € 4.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Harich?

+

De meest verkopende makelaar van Harich is Huisman Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Harich zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Harich?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Harich aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Harich.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!