Makelaars in Sint Nicolaasga

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Nicolaasga, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Sint Nicolaasga. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Nicolaasga helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sint Nicolaasga.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Nicolaasga zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint Nicolaasga afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 354.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 336.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Nicolaasga
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 593.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 336.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Nicolaasga.

Bij de verkoop van een huis in Sint Nicolaasga is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 593.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Nicolaasga. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Nicolaasga weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 354.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Nicolaasga is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Nicolaasga. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Nicolaasga

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Nicolaasga? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Nicolaasga. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Nicolaasga, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Nicolaasga.

 • Makelaardij Bijstra

  2. Makelaardij Bijstra

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij Hoekstra

  3. Makelaardij Hoekstra

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  2
 • Zij is de makelaar

  4. Zij is de makelaar

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1
 • A7 Makelaars

  5. A7 Makelaars

  Verkooptijd
  180 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Sint Nicolaasga

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Nicolaasga? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Nicolaasga. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sint Nicolaasga

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Nicolaasga.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westend 46 Makelaardij Friesland | Qualis € 799.000
Dobbeleane 39 a Makelaardij Bijstra € 625.000
Houtsnip 30 MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG € 435.000
Kade 28 MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG € 395.000
Groenendal 13 Makelaardij Hoekstra € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Nicolaasga

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Nicolaasga?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Sint Nicolaasga. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Nicolaasga.

Wat kost een makelaar in Sint Nicolaasga?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Nicolaasga is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Nicolaasga van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Nicolaasga?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Nicolaasga zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Nicolaasga?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Nicolaasga is MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Nicolaasga zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Nicolaasga?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Nicolaasga aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Nicolaasga.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!