Makelaars in De Knipe

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Knipe, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in De Knipe. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Knipe helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Knipe.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Knipe zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Knipe zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Knipe afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 309.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -102.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Knipe
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Knipe

In De Knipe is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -102.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in De Knipe.

Bij de verkoop van een huis in De Knipe is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Knipe. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Knipe weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 309.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Knipe is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Knipe. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Knipe

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Knipe? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Knipe. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Veenstra Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Knipe, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Knipe.

 • Makelaardij Sierd Moll

  2. Makelaardij Sierd Moll

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 212.000
  Woningen verkocht
  2
 • Kraak & Donker Makelaardij

  3. Kraak & Donker Makelaardij

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  1
 • VSO makelaars & taxateurs

  4. VSO makelaars & taxateurs

  Verkooptijd
  118 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 220.000
  Woningen verkocht
  1
 • Mijn Makelaar Heerenveen

  5. Mijn Makelaar Heerenveen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in De Knipe

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Knipe? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Knipe. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Knipe

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in De Knipe

In De Knipe zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Veenstra Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Knipe.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meyerweg 72 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 585.000
Ds Veenweg 151 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 350.000
Skipper 9 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 350.000
Meyerweg 13 Kraak & Donker Makelaardij € 340.000
Jan Jonkmanweg 5 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Knipe

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Knipe?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in De Knipe. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Knipe.

Wat kost een makelaar in De Knipe?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Knipe is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Knipe van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Knipe?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Knipe zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Knipe?

+

De meest verkopende makelaar van De Knipe is Veenstra Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Knipe zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Knipe?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Knipe aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Knipe.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!