Makelaars in Oudeschoot

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudeschoot, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Oudeschoot. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudeschoot helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudeschoot.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudeschoot zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oudeschoot zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oudeschoot afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 280.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudeschoot
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudeschoot

In Oudeschoot is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudeschoot.

Bij de verkoop van een huis in Oudeschoot is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudeschoot. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudeschoot weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 280.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudeschoot is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudeschoot. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudeschoot

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudeschoot? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudeschoot. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Hoekstra de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudeschoot, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudeschoot.

 • A7 Makelaars

  2. A7 Makelaars

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • Veenstra Makelaars & Taxateurs

  3. Veenstra Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Knijpstra

  4. Makelaardij Knijpstra

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1
 • Kraak & Donker Makelaardij

  5. Kraak & Donker Makelaardij

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oudeschoot

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudeschoot? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudeschoot. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudeschoot

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Oudeschoot

In Oudeschoot zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Hoekstra verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudeschoot.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schoterlandseweg 55 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 415.000
Wolvegasterweg 5 Makelaardij Van der Zee € 397.500
Marktweg 28 A7 Makelaars € 275.000
Marktweg 56 FRYSK makelaars € 275.000
Amprelaan 22 Kraak & Donker Makelaardij € 270.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudeschoot

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudeschoot?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Oudeschoot. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudeschoot.

Wat kost een makelaar in Oudeschoot?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudeschoot is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudeschoot van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudeschoot?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudeschoot zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudeschoot?

+

De meest verkopende makelaar van Oudeschoot is Makelaardij Hoekstra. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudeschoot zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudeschoot?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudeschoot aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudeschoot.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!