Makelaars in Oldeberkoop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oldeberkoop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Oldeberkoop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oldeberkoop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oldeberkoop-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oldeberkoop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oldeberkoop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 496.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -252.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oldeberkoop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oldeberkoop

In Oldeberkoop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 338.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -252.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oldeberkoop.

Bij de verkoop van een huis in Oldeberkoop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 338.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oldeberkoop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oldeberkoop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 496.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oldeberkoop is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oldeberkoop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oldeberkoop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oldeberkoop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oldeberkoop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat SNOEK Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oldeberkoop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oldeberkoop.

Populaire buurten in Oldeberkoop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oldeberkoop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oldeberkoop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oldeberkoop-Oost

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 378.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Oldeberkoop-Buitengebied

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 843.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Oldeberkoop-West

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Oldeberkoop

In Oldeberkoop zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar SNOEK Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oldeberkoop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wolvegasterweg 79 Makelaardij Friesland | Qualis € 975.000
Wolvegasterweg 60 SNOEK Makelaars € 950.000
Bekhof 8 SNOEK Makelaars € 850.000
Wolvegasterweg 20 Makelaardij Sierd Moll € 647.500
Bovenweg 74 SNOEK Makelaars € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oldeberkoop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oldeberkoop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Oldeberkoop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oldeberkoop.

Wat kost een makelaar in Oldeberkoop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oldeberkoop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oldeberkoop van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oldeberkoop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oldeberkoop zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oldeberkoop?

+

De meest verkopende makelaar van Oldeberkoop is SNOEK Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oldeberkoop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oldeberkoop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oldeberkoop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oldeberkoop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!