Makelaars in Jubbega

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Jubbega, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Jubbega. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Jubbega helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jubbega.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Jubbega zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Jubbega afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 72
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 73.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Jubbega
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Jubbega

In Jubbega is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 367.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Jubbega.

Bij de verkoop van een huis in Jubbega is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 367.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Jubbega. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Jubbega weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Jubbega is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Jubbega. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Jubbega

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Jubbega? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Jubbega. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Sierd Moll de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Jubbega, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Jubbega.

Populaire buurten in Jubbega

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Jubbega? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Jubbega. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jubbega

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Jubbega

In Jubbega zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Sierd Moll verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Jubbega.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
P W Janssenweg 35 Makelaardij Sierd Moll € 695.000
Bloksreed 13 Makelaardij Sierd Moll € 619.000
Singel 15 SNOEK Makelaars € 595.000
Hendrik de Vosweg 60 a Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma € 485.000
Jogchem Alberdaweg 52 Makelaardij Sierd Moll € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Jubbega

Hoeveel makelaars zijn er actief in Jubbega?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Jubbega. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Jubbega.

Wat kost een makelaar in Jubbega?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Jubbega is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Jubbega van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Jubbega?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Jubbega zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Jubbega?

+

De meest verkopende makelaar van Jubbega is Makelaardij Sierd Moll. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Jubbega zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Jubbega?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Jubbega aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Jubbega.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!