Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden

Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden is een makelaar gevestigd in Roden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden verkoopt

Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden is het meeste actief in Roden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roden 6 € 397.000
Assen 2 € 219.000
Donderen 1 € 1.099.000
Groningen 1 € 185.000

Type woningen die Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden

Wat kost Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden actief?

+

Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roden, Assen, Donderen en Groningen.

In welk prijssegment is Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden actief?

+

Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 411.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roden en vergelijkbaar is aan Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Roden. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!