Unistee Makelaars

Unistee Makelaars is een makelaar gevestigd in Haren Gn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Unistee Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Unistee Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haren Gn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Unistee Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Unistee Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Unistee Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Unistee Makelaars verkoopt

Unistee Makelaars is het meeste actief in Haren Gn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Unistee Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Unistee Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haren Gn 20 € 392.000
Groningen 6 € 300.000

Type woningen die Unistee Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Unistee Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Unistee Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
hoekwoning
24%
tussenwoning
24%
vrijstaande woning
14%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Unistee Makelaars

Wat kost Unistee Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Unistee Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Unistee Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Unistee Makelaars actief?

+

Unistee Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haren Gn en Groningen.

In welk prijssegment is Unistee Makelaars actief?

+

Unistee Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Unistee Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haren Gn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haren Gn en vergelijkbaar is aan Unistee Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!