de Wit Garantiemakelaars

de Wit Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Hoogezand. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt de Wit Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. de Wit Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogezand en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van de Wit Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties de Wit Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 313.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -92.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over de Wit Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar de Wit Garantiemakelaars verkoopt

de Wit Garantiemakelaars is het meeste actief in Hoogezand. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar de Wit Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt de Wit Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogezand 36 € 293.000
Sappemeer 9 € 320.000
Borgercompagnie 2 € 560.000
Kolham 2 € 270.000
Schildwolde 2 € 382.000

Type woningen die de Wit Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat de Wit Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat de Wit Garantiemakelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
13%
tussenwoning
11%
galerijflat
5%
portiekwoning
5%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in de Wit Garantiemakelaars

Wat kost de Wit Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van de Wit Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer de Wit Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is de Wit Garantiemakelaars actief?

+

de Wit Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogezand, Sappemeer, Borgercompagnie, Kolham en Schildwolde.

In welk prijssegment is de Wit Garantiemakelaars actief?

+

de Wit Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar de Wit Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 313.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogezand

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogezand en vergelijkbaar is aan de Wit Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!