Makelaars in Veendam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veendam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 34 makelaars actief geweest in Veendam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veendam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veendam-Sorghvliet.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veendam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Veendam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 260.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
 • Aantal transacties 208
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veendam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veendam

In Veendam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 277.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Veendam.

Bij de verkoop van een huis in Veendam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 277.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veendam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veendam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 260.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veendam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veendam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veendam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veendam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veendam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alders Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veendam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veendam.

 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 251.000
  Woningen verkocht
  43
 • Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 255.000
  Woningen verkocht
  35
 • Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  20
 • Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 228.000
  Woningen verkocht
  7

Populaire buurten in Veendam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veendam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veendam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veendam-Sorghvliet

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 237.000
  Woningen verkocht
  63
 • 2. Veendam-Centrum

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 253.000
  Woningen verkocht
  35
 • 3. Veendam en omgeving station

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 257.000
  Woningen verkocht
  30
 • 4. Veendam-Oude Ae

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 232.000
  Woningen verkocht
  27
 • 5. Buitenwoel

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Veendam

In Veendam zijn de afgelopen maand 208 woningen verkocht. Makelaar Alders Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veendam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Borgerspark 93 NieNoord Makelaars & Taxateurs € 799.000
Albert Cuyplaan 36 Alders Makelaars € 675.000
Molenstreek 190 61 Alders Makelaars € 599.500
Lloydsweg 29 MakelaarNu € 595.000
Breitnerlaan 5 Ommeland Makelaardij en Assurantiën € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veendam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veendam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 34 makelaars actief geweest in Veendam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veendam.

Wat kost een makelaar in Veendam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veendam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veendam van € 2.600 tot € 3.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veendam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veendam zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veendam?

+

De meest verkopende makelaar van Veendam is Alders Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veendam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veendam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veendam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veendam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!