Makelaars in Musselkanaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Musselkanaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Musselkanaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Musselkanaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Musselkanaal Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Musselkanaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Musselkanaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 252.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -12.000
 • Aantal transacties 65
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Musselkanaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Musselkanaal

In Musselkanaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 223.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -12.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Musselkanaal.

Bij de verkoop van een huis in Musselkanaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 223.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Musselkanaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Musselkanaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 252.000.

Het meest voorkomende energielabel in Musselkanaal is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Musselkanaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Musselkanaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Musselkanaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Musselkanaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Beilen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Musselkanaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Musselkanaal.

Populaire buurten in Musselkanaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Musselkanaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Musselkanaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Musselkanaal Centrum

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 231.000
  Woningen verkocht
  32
 • 2. Musselkanaal Noord

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Ceresdorp

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 233.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Musselkanaal Zuid

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Mussel Buitengebied

  Verkooptijd
  464 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Musselkanaal

In Musselkanaal zijn de afgelopen maand 65 woningen verkocht. Makelaar Van Beilen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Musselkanaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Horsten 65 Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo € 498.000
Floralaan 18 Van Beilen Makelaars € 479.000
Van Dongenlaan 19 Regio Makelaar € 477.500
Sluiskade 40 Wim Stuursma Makelaardij € 459.500
Sluisstraat 60 Makelaardij Schiphuis € 449.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Musselkanaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Musselkanaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Musselkanaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Musselkanaal.

Wat kost een makelaar in Musselkanaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Musselkanaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Musselkanaal van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Musselkanaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Musselkanaal zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Musselkanaal?

+

De meest verkopende makelaar van Musselkanaal is Van Beilen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Musselkanaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Musselkanaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Musselkanaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Musselkanaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!