Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen

Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen is een makelaar gevestigd in Ter Apel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ter Apel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 287.000
  • Gemiddelde verkooptijd 82
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen verkoopt

Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen is het meeste actief in Ter Apel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ter Apel 14 € 266.000
Musselkanaal 5 € 213.000
Emmen 4 € 342.000
Sellingen 4 € 421.000
Stadskanaal 3 € 233.000

Type woningen die Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
54%
2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
12%
hoekwoning
10%
galerijflat
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen

Wat kost Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.200.

Waar is Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen actief?

+

Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ter Apel, Musselkanaal, Emmen, Sellingen en Stadskanaal.

In welk prijssegment is Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen actief?

+

Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 287.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ter Apel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ter Apel en vergelijkbaar is aan Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!